“Saya tersinggung bila orang produksi yang saya kenal minta buka tudung” - Mia Sara sedih masih ada pihak tak hormat keputusannya berhijab

Mia tetapkan pendirian kekal berhijab meskipun diminta menanggalkan tudung.

Takut rancangan kahwin tak jadi, Kilafairy serah pada teman lelaki tentukan waktu sesuai - “Saya lebih suka ikut arus”

Kilafairy hanya ikut arus dan tidak terburu-buru mengenai perancangan perkahwinan.

Naim Daniel minta Janna Nick ‘hilangkan’ diri, kongsi pengalaman diugut Blink - “Kalau tiada benda baik nak cakap, kita diam sahaja”

Naim Daniel mengingatkan rakan selebriti agar sentiasa berwaspada dalam setiap perbuatan mereka.

Tahniah... Ayda Jebat dah hamil, mari kita doakan

Ayda dikatakan sedang hamil dan pasangan ini bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi

Tuju K-Clique menangis setiap malam fikir nasib diri - “Saya dalam keadaan jiwa pusing... lihat seakan tiada masa depan”

Tuju dedah pernah bekerja sebagai pencuci kereta.

Alhamdulillah! MK K-Clique pula terbuka hati sertai tabligh, belajar agama... mula tanggal rantai, gelang emas

MK sertai kelas agama dengan menyertai kumpulan tabligh.

MK K-Clique dituduh larikan duit? Bekas PA licik ambil ‘job’ belakang... guna taktik jual nama perdaya mangsa

MK melahirkan rasa kesal apabila bekas pembantu peribadi menggunakan namanya untuk menipu wang daripada mangsa.

Khai Bahar perjelas maksud emoji ‘love’ untuk Nabila Razali, peminat dah mula doa cepat bertemu jodoh

Peminat menzahirkan keterujaan sekiranya Khai dan Nabila betul-betul bercinta.

[VIDEO] Warga emas tak kecil hati, ibu Carl Samsudin pun cerita situasi sebenar... Bunga Isme tetap bengang - “Ini bukan motivasi, ini penghinaan”

Bunga Isme geram tengok video influencer biadab dengan orang tua.

Baca

Michael Ang kena ‘warning’ dengan suami Lana Nodin ketika buat IG live... sedia bersemuka tapi bersyarat - “Pastikan mereka vaksin dulu”

Michael Ang bidas kenyataan Lana Nodin yang menghentam Dr Noor Hisham.

Baca

Fizz Fairuz lega ‘scammer’ tipu RM18,000 sudah didakwa

Fizz Fairuz syukur individu yang menipunya sudah dihadapkan ke mahkamah. Foto: M.Azhar Arif/The Star

Baca

Lima hari berdiam diri... akhirnya Lan Solo, Syura minta nasihat peguam selesaikan isu dengan Siti Nordiana

Siti Nordiana menuntut Lan Solo dan Syura serta tiga individu lain tampil buat permohonan maaf terhadapnya.

Baca

Peminat hairan Mawar Rashid ‘hilangkan’ diri, 2 minggu tak muncul di IG… rupa-rupanya sekeluarga positif Covid-19

Mawar Rashid sekeluarga sudah bebas covid.

Baca

Sharnaaz pula tegur Caprice, Ebit Lew dan Nadir... minta selesai secara ‘offline’ - “Aku tak bijak agama, tapi Islam itu unite... bukan dalca”

Sharnaaz berharap konflik antara Caprice, Nadir dan Ebit Lew dapat diselesaikan dengan profesional.

Baca

Caprice dah penat... nak ‘move on’, sesi IG Live isu Gaza batal selepas Ebit Lew buat laporan polis

Caprice batal LIVE yang sepatutnya dijadualkan berlangsung 10 malam Rabu.

Baca

Caprice minta maaf, mahu kembali ke Malaysia - “Silap saya terlalu emosi tentang perjuangan”

Caprice minta maaf pada Ustaz Ebit Lew.

Baca

Masya Masyitah beli rumah kedua hasil duit menang pertandingan... hasrat bawa keluarga tinggal sekali tercapai - “Kami tak perlu berjauhan lagi”

Masya Masyitah gembira dapat berkongsi rezeki dengan keluarga pada usia muda.

Baca

[VIDEO] “Sayang... tolong jangan tinggalkan saya” - Rebecca panik suami sesak nafas di rumah, katil hospital swasta dah penuh

Rebecca bersama suami dan anak-anaknya

Baca

Selebriti tempatan sokong kempen Apa Khabar Anak Seni? Ambil tahu keadaan rakan-rakan terjejas PKP

Sepanjang tempoh PKP ini, industri kreatif terpaksa ditutup buat sementara waktu

Baca

Kelakar... ramai terhibur video parodi Shiha Zikir, netizen jadikan ‘ubat’ hilangkan stres

Shiha Zikir sekadar ingin berkongsi hiburan ringan dengan pengikut Instagramnya.

Baca