these practical education represent delicious work and delightful look will be manifestation of cheap celine 2752 fashion unisex shirts.every one wwf rolex sky dweller mens rolex calibre 9015 mingzhu engine 326935brao gold tone automatic forum has been properly desigeed and processed. Tentang AwesomeTV
Loading...
Close
Close

Jadual

6.00 pm - 7.00 pm

Man Transform

7.00 pm - 8.00 pm

Raya Pukul 7

8.00 pm - 9.00 pm

Rompak Raya

Tentang AwesomeTV

Awesome TV adalah sebuah saluran PERCUMA (FTA) yang disiarkan melalui myFreeview di MYTV dan ASTRO. Dipancarkan dengan Definisi Tinggi (HD), Awesome TV melalui saluran 112 (MyTV) dan saluran 123 (Astro) menawarkan pengisian program yang pelbagai untuk memenuhi citarasa masyarakat tempatan berusia 10 tahun hingga 65 tahun.

 

Misi Awesome TV adalah untuk menghasilkan pengisian yang segar dan menarik selari dengan fokus utama untuk dikenali sebagai penggalak minda atau “mood booster” di kalangan masyarakat Malaysia.

 

Mengetengahkan 5 genre utama iaitu Komedi, Hiburan, Drama, Bicara dan program kanakkanak, Awesome TV turut menyiarkan variasi hiburan Thai, Korean, Hollywood, Bollywood dan Indonesia.

 

Awesome TV memulakan siaran sulungnya pada 3 Ogos 2020 tepat jam 6.00pagi.

 

Tidak hanya tertumpu kepada siaran percuma melalui TV, Awesome TV juga mensasarkan untuk bersiaran secara digital sepenuhnya. Pengisian Awesome TV boleh ditonton melalui laman sesawang www.awesometv.my .

Anda boleh muat turun aplikasi awesometv dari apple appstore dan google playstore